Jurnal de viata

Nu stiu dar poate sunt oameni ca mine care traiesc departe de tara si se simt "pierduti" dupa o perioada de ani dupa ce au reusit sa atinga anumite teluri si au uitat ce este viata
Eu zic ca incepi sa devii intelept sa pretuiesti lucruri care tin de suflet ,te trezesti ca dintr-un vis ciudat si spui ce am facut?
Aceste ganduri imi aduc aminte de Marcel Proust " A la recherche du temps perdu"
Totul este trecator doar credinta mai ramane,


Tuesday, June 24, 2008

Ginduri zi de zi

Cum am descoperit minunate bloguri crestine cautand intr-o seara de ianuarie o reteta de paine de casa. Nimic nu este imtamplator,pe parcursul acestui an am citit si am invatat multe din aceste bloguri despre religie ,familie si oameni.
Saptamna trecuta am citit pe un alt blog despre prieteni de familie,noi avem o familie care ne vedem mai rar ca nu traim in acelas oras,dar mergem impreuna in excursii.Imi pare rau ca mi sa blocat accesul,nu am vrut sa supar ma relaxa sa citesc acest blog.
Azi facem curat in casa si gatim sa vedem cat de repede ne miscam ,ca doar e vacanta si trebuie sa iesim afara in parc si sa vizitam si altii copii.

2 comments:

@irina_sweet_home said...

Buna, Ania, cred ca 'femeia crestina" e in modificari, de aceea Cristina a restrictionat accesul.Dar cred ca o sa-l deschida iar.

Femeia Crestina said...

am revenit...